Zlatans Milanresa fortsätter på fredagen med bortamatch mot Brescia.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen. 1.76 hos Bethard .

Brescia har haft över 2,5 mål i 13/20 Serie A-matcher hittills. 8/10 hemma har haft minst tre mål.
Milan har haft över 2,5 mål i 9/20 ligamatcher.

Balotelli är avstängd för hemmalaget, men frågan är om inte laget som helhet fungerar bättre utan Super-Mario, som inte riktigt lyft den här säsongen. Redan gjort mål mot Juventus, Inter och Lazio på hemmaplan den här säsongen - så de är inte alls ofarliga. Gjort få mål men har fått lite dålig utdelning sett till målchanserna som skapats.

Mot ett Milan som inte känns superstarkt defensivt kan hemmalaget definitivt näta. Såg senast mot Udinese att Milans defensiv kan darra och att Donnarumma stundtals är skakig.

Milan har gjort minst antal mål av lag från plats 13 och framåt. Men det är tydligt att Zlatan lyft lagets offensiv och att det är ett förbättrat Milan efter svenskens intåg. Gjort fem mål på de två ligamatcher Ibrahimovic startat och även tre i en cupmatch där emellan. Bara två lag har släppt in fler mål än Brescia, som även ligger långt ner vad gäller xGa. Hemmalaget släpper in många mål och bra målchanser kort sagt - Milan borde få sina lägen här.

Så visst känns det som att Milan gör minst två mål här. Tror Brescia har förutsättningar att peta in minst en boll själva, så ett överspel känns bra. Den som tror mer på Milan kan testa ö1,5 mål på bortalaget till liknande odds. 2-1 till bortalaget känns som ett tänkbart slutresultat.

Brescia: Joronen; Sabelli, Cistana, Chancellor, Mateju; Bisoli, Tonali, Romulo; Skrabb; A Donnarumma, Torregrossa
Milan: Donnarumma; Conti, Musacchio, Romangoli, Hernandez; Castillejo, Kessie, Bennacer, Calhanoglu; Ibrahimovic, Leao.

Speltips: Över 2,5 mål - 1.76 hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip