Undern satt fint mellan Öster och Frej i går. Hoppas fortsätta helgen med gröna siffror.

Säsongsstarten

Brescia - Pescara 1-3 (Coppa Italia)
Cagliari - Palermo 1-1 (Cagliari vann på straffar, Coppa Italia)

Avellino - Brescia 2-1
Palermo - Spezia 2-0

Nybygget Palermo tar sats mot Serie A ännu en gång. Det känns som att organisationen är för bra för Serie B men för dålig för Serie A. Nåväl, de rosaklädda har fått en bra start på säsongen. Höll på att skrälla mot Serie A-motståndet Cagliari i cupen, men torskade på straffar. Vann sedan seriepremiären hemma mot Spezia med stabila 2-0. Har en bred trupp för att vara Serie B, fått en bra start och möter ett vanligtvis hemmastarkt Brescia i kväll.

Men gästerna har inte imponerat så här långt. Åkte ut med 1-3 hemma mot Pescara i Coppa Italia och åkte sedan och torskade med 2-1 borta mot Avellino. Lite av en ångestmatch för Brescia tog ledningen på straff innan paus. Sedan åkte man på ett rött kort på albanen Ndoj och matchen vände till Avellinos fördel. Dålig start och en startman out i kväll.

Palermo har vind i seglen – men, laget har flera spelare borta i dag på grund av landslagsspel. Båda målskyttarna Nestorovski och Trajkovski (Makedonien), bulgaren Chochev, norrbaggen Aleesami, keepern Posavec. Bosniern Jajalo. Ja, listan är lång! Halva elvan saknas mot sist så här har Brescia en rejäl chans!

Preliminära elvor (Corriere dello Sport)

BRESCIA (3-5-2): Minelli; Somma, Gastaldello, Meccariello; Cancelotti, Martinelli, Machin, Furlan, Cattaneo; Caracciolo, Cortesi.

PALERMO (3-4-1-2): Pomini; Dawidowicz, Bellusci, Szyminski; Morganella, Gnahorè, Murawski, Rolando; Coronado; Embalo, La Gumina.

SPELTIPS
Manfall i Palermo på grund av landslagsspel. Spelar hemmalaget dnb till 1,71 hos Bethard (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip