Med tre omgångar kvar av den italienska Serie A har varken Brescia eller Parma något att spela för, när de ställs mot varandra på Stadio Mario Rigamonti. Marknaden har gästerna Parma som favoriter till strax över dubbla pengar, vilket jag är totalt oenig om då Brescia, som redan har åkt ut toppdivisionen har spelat bra på hemmaplan medan Parma har haft problem på bortaplan.
Då inget av lagen har något att spela för ser jag inte riktigt anledningen till att Parma ska vara så stora favoriter till att vinna mötet.

Brescia, som ligger nästsist i Serie A tabellen, är trots allt ett stabilt hemmalag, även utan publik och även när de inte har något att spela för. De fyra senaste ligamatcher har slutat med ett kryss mot Genoa, en förlust mot Roma och med segrar mot Verona och jumbon Spal. I samtliga dessa matcher utom Roma-mötet har Brescia gjort två mål, så de är ganska farliga i sin offensiv.

Säsongens första möte i Parma slutade 1 - 1. Där visade Brescia att de är skickliga på att försvara sig stundtals, även om det blev en 1 - 3 förlust borta mot Lecce senast. Parma är ett mittenlag som har varit skickliga på att plocka poäng på hemmaplan, men inte alls lika framgångsrika på bortaplan. Bortastatistiken är usel med tre raka förluster över Verona, Roma och Milan.

Till denna match har Brescia högerbacken Stefano Sabelli avstängd. Men i mitt tycke är Parmas avbräck på den defensive centrala mittfältaren Gaston Brugman, också på grund av avstängning, ett större sådant. För mig är detta ett öppet möte som kan sluta hursomhelst. Jag ser inte Parma som givna favoriter. Då Parma endast har fem segrar på sjutton bortamatcher känns de inte farliga. Då Brescia dessutom har spelat bra på hemmaplan ska de ha en god chans till att plocka poäng i matchen.

Speltips Brescia - Parma:
1 asian handicap +0,5 (samma som 1X i matchen) - odds 2.05 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Brescia:
Lorenzo Andrenacci, Alessandro Semprini, Massimiliano Mangraviti, Daniele Gastaldello, Ales Mateju, Nikolas Spalek, Sandro Tonali, Daniele Dessena, Jaromir Zmrhal, Ernesto Torregrossa & Florian Aye.

Bekräftad startelva - Parma:
Luigi Sepe, Matteo Darmian, Simone Iacoponi, Kastriot Dermaku, Vincent Laurini, Jasmin Kurtic, Alberto Grassi, Juraj Kucka, Gervinho, Gianluca Caprari & Dejan Kulusevski.
---

This is the stats tab
This is the post tip