På Stadio Mario Rigamonti tar Brescia emot Parma, i den italienska Serie B. Marknaden erbjuder jämna och nyktra vinnarodds på två lag som kämpar om en uppflyttning. Det skiljer bara en poäng och en placering mellan lagen, till Brescias fördel - som är sexan i tabellen. Båda möten förra säsongen vanns av Brescia med resultatet 1 - 0. Återigen väntas det bli tajt och målsnålt.

Det är en liten formsvacka hos Brescia. Laget har fått kriga till sig poängen i den senaste omgångar. Den franska anfallsstjärnan Florian Aye, som har 5 mål på kontot, har, precis som hela truppen, varit något formsvag. Det har bara blivit en fullträff under de två senaste omgångar. Däremot har försvaret hållit en bra nivå under en längre tid och är svåra att bryta ner.

Exakt samma sak gäller Parma, som befinner sig i en liknande situation. Anfallsstjärnan Roberto Inglese, med 4 ligamål, har haft svårt att hitta nätmaskorna. Även för Parma har det bara blivit en fullträff på de två senaste omgångar och bara en tagen poäng - precis som för Brescia. Å andra sidan har defensiven fungerat bra, vilket har lett till en hel del intjänade poäng.

Då inget av lagen direkt har sprayat in mål under de senaste omgångar behöver detta möte verkligen inte bli något målkalas. Speciellt inte då de båda har försvarat sig väl under tiden.

Därmed blir det ett spel på att det bli som högst två insläppta mål totalt i matchen.

Speltips Brescia - Parma:
Under 2,5 mål - odds 1.74 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Brescia:
Lorenzo Andrenacci, Fran Karacic, Andrea Papetti, Massimiliano Mangraviti, Alexander Jallow, Massimo Bertagnoli, Federico Viviani, Tom van de Looi, Emanuele Ndoj, Stefano Moreo & Flavio Bianchi.

Preliminär startelva - Parma:
Leandro Chichizola, Antoine Hainaut, Yordan Osorio, Lautaro Valenti, Jayden Oosterwolde, Adrian Bernabe, Stanko Juric, Dennis Man, Franco Vazquez, Gennaro Tutino & Roberto Inglese.
---

This is the stats tab
This is the post tip