Omgång sju av Serie A sparkar igång under fredagskvällen på Stadio Mario Rigamonti!

Nykomlingen Brescia tycker jag har gjort det bra så här långt. Visserligen "bara" sex inspelade poäng efter sex omgångar, men det ska sägas att de vitblå bland annat mött Napoli, Milan och Juventus. Brescia har således kommit in med en defensiv approach i ett par av de inledande matcherna. Annan inställning och matchplan tror jag det blir mot Sassuolo.

De Zerbis Sassuolo är i sin tur ett offensivt balanserat lag som har stora bekymmer med försvarsspelet. I den förra omgången hemma mot Atalanta (1-4) släppte de grönsvarta in fyra bollar på blott 35 minuter spel. Tolv insläppta mål efter sex omgångar vittnar om ett virrigt försvar och det råder ingen tvekan om att styrkorna sitter i anfallsspelet.

Att Brescia ska kunna göra ett eller flera mål i det här hemmamötet ser jag som väldigt troligt. Inte minst med tanke på att fjolårets skyttekung Alfredo Donnarumma ser glödhet ut, dessutom finns Mario Balotelli (nätade senast mot Napoli 1-2) att tillgå.

Som jag var inne på tidigare har även Sassuolo en del spets offensivt – med Gregoire Defrel, Francesco Caputo och inte minst Domenico Berardi finns det nästan målgaranti. Den sistnämnde toppar faktiskt skytteligan efter med sina fem påsar tillsammans med Duván Zapata, Andrea Belotti och Ciro Immobile.

Troliga laguppställningar (La Gazzetta dello Sport)

Brescia 4-3-1-2
Joronen; Sabelli, Cistana, Chancellor, Martella; Bisoli, Tonali, Dessena; Spalek; Balotelli, Donnarumma

Saknar - Ndoj, Magnani, Torregrossa

Sassuolo 4-3-3
Consigli; Toljan, Chiriches, Ferrari, Peluso; Duncan, Obiang, Traore; Berardi, Caputo, Defrel

Saknar - Rogerio, Djuricic

Målsnitt per match efter sex omgångar:
Brescia - 2,66 mål per match
Sassuolo - 3,83 mål per match

Med dessa underlag tycker jag över 2,5 mål till 1,80 hos bet365 är en no-brainer!

bet365 livestreamar matchen.

/F0rza

This is the stats tab
This is the post tip