Unibet livestreamar matchen.

Dags för Vitrysslands nästbästa lag (efter BATE Barisov) att steppa upp när Dinamo Brest tar emot Isloch Minsk. Efter tre spelade omgångar har Brest en seger, ett kryss och en förlust, vilket inte är bra sett ur deras perspektiv med den starka spelartruppen som finns i laget. Gästerna Isloch Minsk har haft marginalerna på sin sida i de första två matcherna, som de har vunnit, men senast blev det magplask och en förlust - vilket det också lutar starkt mot att bli när de reser till Regional Sport Complex Brestskiy.

Brest är inte nöjda med den öppningen som de har fått på säsongen, där de har spelat 1 - 1 hemma mot Smolevichi, 1 - 0 borta mot Slutsk (som i skrivandets stund är tvåan i tabellen) och senast blev det 1 - 2 hemma mot Slavia Mozyr. Glädjande är att Brest har gjort mål i sina samtliga matcher och kommer att göra så även mot Isloch Minsk. Dessvärre har Brest släppt in ovanligt många mål och haft lite domslut emot sig, men det är bara en tidsfråga innan de stänger igen bakåt med sitt starka försvar.

För Isloch Minsks del har det blivit en stark öppning av säsongen, där det blev 1 - 0 hemma mot Neman, sedan 1 - 0 hemma mot Smolevichi och senast fick de återigen spela hemma, fast då blev det 2 - 3 mot Slutsk. Isloch Minsk hade stora problem i backlinjen, där det stundtals såg ut som en hönsgård och Slutsk kunde näta tre gånger på sex försök. Bortaspelet är inte Isloch Minsks starka sida heller. Med den formen de visade upp senast är de för odisciplinerade för att kunna plocka poäng mot Brest.

Revanschsugna Brest har en bättre spelare på samtliga positioner i truppen än gästerna Isloch Minsk. Då Brest dessutom har mycket att bevisa är jag övertygad om att de är taggade till tänder och vill visa att de ska vara med och slåss om ligaguldet. Då gäller det att ta tre poäng hemma mot en betydligt svagare motståndare, som har visat svaghetstecken i sitt försvarsarbete.

Speltips Brest - Isloch Minsk:
1 - odds 1.72 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Preliminär startelva Brest:
Sergey Ignatovich, Kiki Gabi, Artem Bykov, Artem Milevsky, Maksim Vitus, Sergey Kislyak, Oleg Veretilo, Aleksandr Pavlovets, Vsevolod Sadovskiy, Mikhail Gordejchuk & Elis Bakaj.

Preliminär startelva Isloch Minsk:
Yegor Khatkevich, Aleksey Yanushkevich, Sergey Kontsevoy, Sandro Tsveiba, Dmitri Komarovski, Sergey Karpovich, Pavel Rybak, Godfrey Stephen, Alexander Makas, Oleg Patotsky & Momo Yansane.
---

This is the stats tab
This is the post tip