Tidiga lördagsmatchen i lördagens PL bjuder på Brighton-Bournemouth.
Mitt speltips: Rak etta. Hemmaseger.
1.86 hos Nordicbet eller Betsafe .

Brighton imponerade i den tuffa bortamatchen mot Spurs på Boxing Day. Ledde efter första halvlek men hemmalaget lyckades vända och vinna med 2-1. Prestationen var ändå mycket bra för Brighton som "vann" xG-matchen trots att flera nyckelspelare vilades (Maupay, Dunk och tre andra ändringar jämfört med matchen innan). Får ett par timmars extravila inför den här nya tidiga lördagsmatchen mot Bournemouth.

Bournemouth spelade en jobbig match på en regntung plan mot Gunners. Hade ledningen men tappade in 1-1 och det var nog en viss besvikelse över att de inte lyckades vinna. Orkar de ladda om till den här matchen? Spelade i stort sett bästa tillgängliga lag (Callum Wilson fick 45) och behöver förmodligen göra ändringar inför den här matchen som spelas bara 45 timmar senare. Fanns inte jättemycket intressant på bänken mot Gunners.

Brighton spelar många gånger riktigt bra. För ett par veckor sedan spelade de ut Crystal Palace totalt på bortaplan till exempel, men fick bara 1-1 där. Fått alldels förd dålig utdelning för sitt spel senaste veckorna - måste vara dags för att få med sig något här.

Tycker Brighton är ett bättre lag i grunden. Måste ses med bra chans mot ett förmodat lite mer slitet och skadedrabbat Bournemouth.

Speltips: 1 - odds 1.86 hos Nordicbet eller Betsafe .

This is the stats tab
This is the post tip