Brighton - Burnley står för kvällsmatchen. Inte den sexigaste matchen på förhand men så viktig för båda lagen, som kämpar för att klara nytt kontrakt.

Brighton behöver hitta ett sätt att vinna matcher på. Inte en vinst i ligan under 2019 trots att spelschemat varit rätt behagligt.
Tog sig vidare efter förlängningen i veckan mot West Bromwich. De vilade i stort sett hela laget och det var Murray som fick hoppa in med 20 minuter kvar av förlängningen och avgöra. Brighton skjuter mycket i sina matcher och släpper många skott emot sig.
21-5 Watford (h)
15-24 Fulham (b)
24-6 West Brom (h)
7-20 Man United (b)

Burnley har höjt sig efter den mardrömsstarten man hade i höstas. Europa League-kvalet tog för mycket energi med matcher och resor. Det var ligan som fick ta smällen så det är starkt av Burnley att spela upp sig och ligger i nuläget över strecket.
För många ses nog Burnley som ett tråkigt lag där det mest handlar om försvarsspel, och den bilden stämmer till en viss del men man ser sällan Burnley mot de sämre lagen. När man ser Sean Dyche lag är det mot Manchesterlagen eller mot Liverpool och då blir självklart bilden av Burnley en rätt ensidig och tråkig klubb.

Burnley vann skotten och bollinnehavet mot Southampton förra helgen. Chris Wood och Ashley Barnes ger ett självförtroende till laget med sin spets. Laget har gått över den här linan i deras 7/8 senaste matcher. Den åttonde matchen slutade det på 21 skott.

Den här linan är satt lågt och även om det är två bottenlag som möts så säger inte det att de blir färre skott än vanligt. Brukar faktiskt vara tvärtom. Första mötet slutade 14-14.

Jag spelar över 21,5 skott @1.83 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip