I väntan på nyårsdagens pizza duger Brighton-Chelsea utmärkt.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen.
1.74 hos Bethard , SpeedyBet eller FastBet .

Chelsea med 12/20 PL-matcher över 2,5 mål. Tredje högst målsnitt/match i ligan.
Brighton med 10/20 matcher över 2,5.

Det här borde kunna bli en trevlig match. Brighton är mycket bra under Graham Potter. Spelar en offensiv fotboll med mycket bollinnehav. Komer till många målchanser. Har nyligen gjort mål borta mot Liverpool och Spurs, samt slagit Arsenal på Emirates. Har varit pålitliga hemma, där man sällan ska gå mållösa.

Chelsea vände sent mot Arsenal. Var det sämre laget första halvtimmen, men en taktisk förändring av Lampard tog laget in i matchen. Abraham fick göra mål, vilket nog var välbehövligt för hans del. Har annars blandat och gett en del på slutet, med plumpar hemma mot West Ham, Bournemouth och Southampton exempelvis. Tycker dock laget haft lite stolpe ut, känns fortfarande som en klar topp fyra-kandidat i min bok. Gjort mål i samtliga bortamatcher utom en

Kan se bägge lagen näta här. Tror Brightons ambitiösa spel passar Chelsea ganska fint. Tycker de känns vassare när de får ställa om mot ett icke-uppställt försvar. Samtidigt är Chelsea inte i sin bästa form och de har problem att hålla nollan för dagen (har också enbart en bortanolla på hela säsongen). Brighton har en extra vilodag och ett flertal olika vapen. Tror itne vi landar på 1-1 heller - min känsla är att vi får två lag som verkligen går för det här. Bara FA-cupen (med överkomliga uppgifter för bägge lagen) i helgen så det finns inget att spara på direkt.

2-1 åt något håll?

Speltips: Över 2,5 mål - odds 1.74 hos Bethard , SpeedyBet eller FastBet .

This is the stats tab
This is the post tip