Amex Stadium ger oss mötet mellan Brighton och Chelsea ifrån Premier League under tisdagskvällen och här tror jag att hemmalaget ger gästerna en tuff uppgift.

Brighton är just nu tabellnia och noteras för 28 poäng i en något haltande Premier League-tabell. Hemmalaget har sex vinster, tio oavgjorda och endast fyra förluster på kontot så här långt och detta med en målskillnad på 21-21. I fredags tog de emot Crystal Palace på hemmagräs och då blev det en poäng på kontot genom ett 1-1-resultat och i den matchen tog hemmalaget hem hörnstatistiken med 9-0.

Chelsea kommer från 1-0-förlust borta mot Manchester City i lördags och där föll de hörnmatchen med 9-1. City skapade elva målchanser jämfört med Chelseas fyra så den trepoängaren serieledarna tog var välförtjänt. Chelsea är just nu tabelltrea och har levererat 43 poäng på 22 matcher, vilket innebär att de är två poäng bakom tvåan Liverpool, men då med en match mer spelad också. Målskillnaden för London-laget är 45-17 på 22 matcher i ligan.

Senast Chelsea ställdes mot just Brighton så gjorde dem det på hemmagräs.
Matchen slutade 1-1 eftersom Danny Welbeck kvitterade till just detta i den 91'a matchminuten.

Hörnorna? De vann Chelsea med 10-8.
Nu är det Brightons tur att agera hemmalag och jag tror att hemmalaget gör bra ifrån sig även denna gång, vilket bör synas i hörnstatistiken också.

SPELTIPS
Över 4,5 hörnor från hemmalaget spelas till 2.02 hos 888sport / LeoVegas / Unibet .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip