I tidiga PL-matchen ställs Potters Brighton mot Hodgsons Crystal Palace.
Mitt speltips: Rak hemmaseger.

Måste vara dags för en trea för Brighton snart. Spelat åtta matcher 2020 och har raden 0-4-4. Borde vunnit åtminstone ett par av matcherna. Sett till hela säsongen så "borde" laget ha tagit nio poäng fler än de gjort hittills. Tycker laget ska vara klart bättre än poängutdelningen säger. Att de blivit indragna i bottenstriden känns skevt. Bra truppläge.

Tänkbart lag:
Ryan,
Schelotto, Webster, Dunk, Burn
Pröpper, Stephens
Mooy, Gross, Trossard,
Maupay

Om Brighton fått med sig för lite så är det tvärtom för Crystal Palace. Tagit sex poäng fler än de "borde" ha gjort sett till hela säsongen. Laget är förvisso välorganiserat och bra defensivt, men tycker truppen känns riktigt svag. Väldigt beroende av att Zaha skapar. Vann mot Newcastle förra veckan, men hade innan dess bedrövlig form med tre raka förluster och flertalet svaga prestationer. Saknar Tomkins, Sakho, och Schlupp och har vissa frågetecken kring Milivojevic, annars är truppläget bra. Tänkbart lag:

Guaita
Ward, Dann, Cahill, Van Aanholt
Mccarthy, Milivojevic, Mcarthur
Ayew, Benteke, Zaha

Brighton körde över Crystal Palace när lagen möttes före jul. För mig är Brighton det bättre laget av de här två och någon gång måste de börja få utdelning också. Tycker Palace sprungit alldeles för bra sett till deras kvalitet och tror de får det tufft in i mål. Brighton har allt att spela för och om de ska lämna bottenstriden är det den här typen av matcher de ska vinna.

2-0?

This is the stats tab
This is the post tip