Lördagsfotbollen börjar med Brighton mot Palace i Premier League.

Det är ett Brighton som har blivit hyllat av hela England för sin offensiv och sitt spelsätt som Graham Potter valt att spela. Det har däremot inte gått lika bra med resultaten och laget är i behov av poäng. Palace hemma är en match de är favoriter på förhand samt behöver vinna. Potter ändrar inte på sin spelfilosofi utan den kommer vara den samma, med ett högt tempo och försöka spela sig ut från svåra situationer genom att ha bollen på marken.

Palace ser fotboll på ett helt annat sätt. Hodgson tänker sin fotboll på ett mer klassiskt sätt. Det är rakt och är man i knipa så rensar man bollen så långt det bara går. Det ska inte göras några fel på egna planhalva som leder till baklängesmål. Det blir subjektivt vilken fotboll man föredrar att se på och vilken fotboll som är mest framgångsrik i längden men faktum är att Palace har fem poäng fler än Brighton inför den här matchen.

Brighton har hemma och vill hålla i bollen samt att de är mer behov av tre poäng än Hodgsons lag. Palace kommer backa hem och låta hemmalaget få styra och sedan straffa dem i kontringar. Palace tycker nog på förhand att en poäng är rätt bra med tanke på att försprånget ned till strecket redan är tio poäng.

Jag spelar Brighton under 7,5 insparkar @1.80 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip