Mitt spel: Brighton vinna och hålla nollan till 2.20 hos bet365 .

Under onsdagskvällen tar Brighton emot Crystal Palace i en match mellan två lag som är på helt olika sidor av form-spektrat.
Faktum är att Palace är segerlösa i deras ELVA senaste matcher. Faktum nummer två är att Vieras mannar, trots att man ligger på tolfte plats, nu endast har tre poäng ner till Bournemouth på nedflyttningsplats.

Senast hemma mot Manchester City förlorade man till slut både välförtjänt och hedersfullt med 1-0 i en match där det tog 78 minuter innan City lyckades spräcka nollan bakom Guaita. Men hedersfulla förluster ger inga poäng och det är vad Palace är i stort behov av.

Hemmalaget Brighton kommer med ett 2-2 resultat mot Leeds i ryggen vilket får ses som lite av en missräkning. Medan Palace inte har vunnit på elva matcher, har Brighton endast förlorat en på lika många.
De Zerbis mannar fortsätter se väldigt bra ut och sättet han lyckats bygga vidare på vad Graham Potter skapade innan är extremt imponerande. Många förstår det säkert, men KLAR fördel Brighton här.

Statistik som sticker ut inför den här matchen är att Crystal Palace inte har gjort mer än ett mål i en enda match under 2023 hittills. Häpnadsväckande och det är utifrån denna statistik jag hittar mitt spel.

Brighton är klasser bättre än Palace och några skador finns inte heller att tala om. Att man vinner tvivlar jag inte ett dugg på. Jag tror dock också man håller nollan mot ett extremt uddlöst och sargat Crystal Palace. Mitt spel blir därför Brighton vinna och hålla nollan till 2.20 hos bet365 !

Förväntad startelva Brighton:
Steele - Veltman, Webster, Dunk, Estupinan - Gross, Caicedo - March, Mac Alister, Mitoma - Ferguson.

Förväntad startelva Crystal Palace:
Guaita - Clyne, Andersen, Guehi, Mitchell - Lokonga, Doucoure - Ayew, Olise, Eze - Zaha.

This is the stats tab
This is the post tip