Speltips: Brighton rak seger till 1.70 hos bet365 .

Crystal Palace lyckades, tack vare sina två stjärnor Eze och Olise, vända och vinna mot Sheffield United senast. Eze med 2 mål och Olise med 1+2. Utan dessa två spelare är Palace inte alls speciellt roliga, och Hodgson får nu hoppas att både Eze och Olise är redo för spel efter mindre känningar efter matchen senast.

Brighton kommer från en av de sämre insatserna man sett sedan dackefejden när man förlorade med hela 4-0 mot Luton på bortaplan. Det var inte mycket överhuvudtaget som fungerade för De Zerbi och hans mannar. Man blev inte på något sätt utspelade, men en tragisk insats i båda riktningar oavsett.

En hel del hänger som nämnt på Eze och Olises vara eller icke vara i Palace. Jag utgår dock från att båda kommer till start, och att det då bara får ses som en stor bonus om någon av dem inte kommer till spel. Detta då jag tror Brighton studsar tillbaka och slår Palace oavsett.

Brighton är extremt svåra att få grepp om den här säsongen. Fina insatser och resultat varvas med väldigt svaga prestationer.
Något jag dock har noterat är att man varit bra på att studsa tillbaka från svagare insatser ganska fort. Brighton är absolut inte 4-0 mot Luton-dåliga i grunden, och det tror jag man vill visa här.
Det finns trots allt en hel del kvalité i det där laget, och betydligt mycket mer kvalité än det gör i Palace.

Brighton studsar tillbaka

Bortsett från Eze och Olise tycker jag som sagt att Palace är svaga, och jag tror inte att man kan räkna med att dem två enskilt ska lösa segrar i varje match.
På bortaplan är man också extremt svaga. Fyra förluster på de sex senaste på bortagräs och inte en enda seger under dessa matcher.

Nej, jag tror att De Zerbi kräver en reaktion från sitt lag och får just det. Palace förlitar sig på Eze och Olise, men jag tror inte det räcker den här gången. Chansen finns även att någon, eller båda två, inte kommer till spel vilket vore en ruskig bonus.
Brighton rak seger till 1.70 hos bet365 gillar jag mycket!
This is the stats tab
This is the post tip