Amex Stadium ger oss mötet mellan Brighton och Leicester City under söndags eftermiddagen. Hemmalaget får bära favoritskapet, även om det är knappt, men jag tror de förvaltar läget och levererar en seger!

Brighton har inlett Premier League-säsongen med tre segrar och en förlust på de fyra matcher de genomfört hittills. 5-3 i målskillnad vittnar om att det flyter på rätt så bra och efter 1-0-segern mot Brentford borta senast ska de nu försöka ta revansch på hemmaplan där de förlorade senast det begav sig när Everton var på besök.

Everton blev första laget för säsongen att besegra Brighton på deras hemmagräs då de i omgång tre vann här med 2-0. Innan det hade Watford varit på besök och då blev det hemmaseger med samma siffror och nu siktar värdarna på en ny viktoria inför sin hemmapublik.

Leicester City har matchats tufft tidigare i veckan då de tog emot Napoli hemma i Europa League-spel. I den matchen hade engelsmännen ledningen med 2-0, men Napoli kom tillbaka genom att först reducera till 2-1 och sedan bara tre minuter från slutet kom också kvitteringen till 2-2. Tungt för Leicester som nu ska försöka ladda om inför en tuff bortamatch istället.

När Leicester var på besök här i fjol vann de med 2-1 och året innan det med 2-0. Nu är dock känslan att de ställs mot Brighton i ett lite jobbigare läge med tanke på Europa League-matchen tidigare i veckan. Lägg därtill att Brighton alltså vunnit tre av fyra matcher hittills och att formen på hemmalaget ska betraktas som god.

SPELTIPS
Jag hugger Brighton +0 (asian), vilket är samma sak som hemmaseger (draw no bet) och detta till oddset 1.89 hos bet365 .

1-0? Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip