Klopps Liverpool behöver starta om på ny kula efter två tyngre resultat och Brighton är tuffa på hemmaplan - fin chans för en tajt batalj.

Liverpool har åkt på två tunga smällar resultatmässigt samtidigt som flera skador har börjat gäcka truppen. Lallana, Gomez och Lovren missar denna match. Matip tränade under torsdagen och är påväg tillbaka – lär dock inte vara redo att starta här. Det gör att Klopp är kort på alternativt på mittbackspositionen efter att kastat in en 16-åring mot Wolves senast. Kan bli Fabinho och Dijk som bildar mittbackspar i helgen.
Dijk vilades mot Wolves senast och kommer vara pigg för revansch här mot Brighton.
Tror Klopp kommer vilja spika försvaret i första hand – precis som Liverpool har gjort hela säsongen (bortsett från de två senaste matcherna).

Något sargat Liverpool försvarsmässigt men startar troligtvis med trion Salah, Firmino och Mané på topp.
Brighton gör det dock bra försvarsmässigt – bara i en av de senaste sju hemmamatcherna som Brighton har släppt in fler än ett mål. Och då snackar motståndare som till exempel Everton, Arsenal och Chelsea.
Har fyllt på självförtroendet rejält efter FA-cupvinsten med 1-3 mot Bournemouth tidigare.
Brighton saknar ännu mittfältaren Izquierdo och försvararen Bernardo är ett frågetecken inför lördagens match.
Målvakten Ryan är borta på landslagsuppehåll – största avbräcket här. 29-åringen David Button får troligtvis dra på sig handskarna.

Jag tror Liverpool kommer kontrollera denna väl men Brighton har varit täta bakåt på hemmaplan och tror därav att ett skadedrabbat Liverpool får kämpa för de tre poängen.

SPEL: Under 2,5 mål till 2,12x.
Hos Unibet , LeoVegas eller 888sport

Twitter@Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip