SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Brighton sparkar igång omgångens första match hemma mot Manchester United.

Hemmalaget har fått en positiv start på säsongen. Det började dock med förlust mot Chelsea men Brighton var bra och förtjänade mer. Två vinster i ligacupen och där emellan varit uppe i Newcastle och vunnit med 3-0 i ligan. Viktigt med bra start när laget spelar den utmanande fotbollen som laget gör. Blir mentalt jobbig när resultaten börjar gå emot.

Man United övertygade inte i sin premiär. Det var tillbaka till hur det sett ut under tidigare säsonger. Ett anfallsspel som inte samarbetar och inte hittar några lösningar på ett lågt stående försvarsspel samt en defensiv som knappt existerade. Måste upp flera nivåer och det snabbt för Brighton kommer kunna straffa United ännu bättre än vad Palace gjorde.

Brighton vill spela bollen på hemmaplan oavsett vilket lag som gästar. United vill göra samma sak så tror vi får se höga försvarsspel där båda lagen vill ta över bollen fort. Chris Kavanagh dömer och det gör han vanligtvis med att blåsa frisparkar och försöka hålla känslorna nere. Blåser hellre än en gång för mycket än en gång för lite.

Jag spelar över 23,5 frisparkar @1.66 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip