Mitt spel: BLGM och Ö2,5 mål i matchen till 1.72 hos bet365.

Brighton tar emot Manchester United hemma på Amex Stadium när man vill ta revansch efter uttåget i FA-cupen mot just United.

Hemmalaget slutar inte att imponera. Med ett delvis roterat lag senast mot Wolves lyckades man ändå vinna med otroliga 6-0. Det verkar knappt spela någon roll vilka spelare De Zerbi sätter ut på banan, det flyter på vilket som.
Nu väntas man dock ställa upp med starkast möjliga lag när United kommer på besök. Ett United som kopplat grepp om fjärdeplatsen i ligan men fortfarande slåss med Newcastle om att bli landets tredje bästa lag den här säsongen. Man har i detta nu två poäng upp med en match mindre spelad, så den striden lever i allra högsta grad.

Efter brakförlusten mot Sevilla för några veckor sedan har man lyckats studsa tillbaka på ett bra sätt. Två vinster och ett kryss på de tre senaste matcherna, där man slog ett formstarkt Aston Villa senast med 1-0. Det kan även vara så att man har hittat sitt nya mittbackspar för resten av säsongen i Lindelöf och Shaw som verkade passa varandra som handen i handsken. Ett skönt besked för Ten Hag efter att både Martinez och Varane fortsatt är skadade.

Målglatt

I en match som känns oviss på förhand, väljer jag att titta åt mål-hållet. Det är två relativt målglada lag som ställs mot varandra, där Brighton sticker ut lite extra. Utöver deras 6-0 seger senast har man ett målglatt facit även mot dem så kallade “Big 6” lagen i ligaspelet. Statistiken ser ut som följer:

Chelsea - Brighton 1-2
Spurs - Brighton 2-1
Brighton - Liverpool 2-1
Brighton - Liverpool 3-0
Brighton - Arsenal 2-4

I deras fem senaste matcher mot storlagen har samtliga gått över 2,5 mål, och endast i endast ett av dessa möten har endast ett lag gjort mål i matchen. Detta är siffror och statistik jag kommer gå på!

Jag väljer att spela BLGM och Ö2,5 mål i matchen till 1.72 hos bet365!
This is the stats tab
This is the post tip