Söndagen bjuder som vanligt på matcher från Premier League. Må hända att det inte på förhand är några stormatcher men ett spel har jag hittat i den tidiga matchen när nykomlingen Brighton tar emot Southampton.

Lagen tre senaste matcher.

West Ham - Brighton 0-3
Brighton - Everton 1-1
Arsenal - Brighton 2-0

Southampton - West Brom 1-0
Southampton - Newcastle 2-2
Stoke - Southampton 2-1

Brighton har börjat säsongen på ett bra sätt. Hittas på en tolfte plats i serien med 11 poäng inspelade. Kommer från första bortavinsten förra helgen mot West Ham. Gjorde en bra match. Backade hem och spelade ett typiskt bortaspel där man ville ha bollen framför så många försvarare som möjligt och när lägena kommer gavs framåt så gick man rakt på mål utan några omvägar.

Southampton har spelat in tolv poäng och hittas två placeringar ovanför Brighton. Southamptons problem är offensiven som inte har levererat i den takt som man hade önskat. Defensiven är riktigt bra och när nu Van Dijk är tillbaka i spel så blir den en trygghet längst bak med kollegan Yoshida och målvakten Forster. Spelar väldigt tighta matcher och sällan det drar iväg till något av lagen när Saints är på planen.

Bolagen tror på målsnålt och där är jag helt med dem. Därför så hittar jag inget värde i ett sådant spel men däremot blickar jag mot att båda lagen får med sig poäng härifrån. Känns som att det är inget lag som är akut behov av poäng och krysset känns nära till hands i en målsnål tillställning.

Jag spelar X (Pengarna tillbaka om Southampton vinner) @ 1.82 hos Nordicbet med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip