Över 22,5 skott spelas när två formsvaga lag möts på Amex Stadium.

Brighton hämtade upp 2-0 i måndags mot Southampton till 2-2 genom Murray på straff i matchens sista spark.
Såg mörkt ut för Brighton i första halvlek mot Saints, laget hade svårt att skapa målchanser men man spelade upp sig i slutet av matchen, samtidigt som Southampton blev för bekväma och tappade lite fokus.

Tottenham är inne i en tuff period och Brighton borta kan bli en jobbig match för Pochettino. Såg länge ut att gå vinnande ur matchen mot Inter i tisdags men efter två sena mål av hemmalaget var förlusten ett faktum. Londonklubben behöver få igång Kane till sin normala form, det som är positivt är att Son är tillbaka.

Som jag skrev i måndags är Brighton två väldigt olika lag när man spelar på hemma- och bortaplan. På Amex trivs man och vinsten mot Man United för några helger sig har gett styrka och mod till att det går att slå samtliga lag på hemmaplan. Eftersom Tottenhams försvarsspel ser ostabilt ut så kommer hemmalaget att få sina lägen - och då är inte Brighton sena med att försöka förvalta chanserna.

Jag tror på en mer öppen match än vad bolagen verkar tro och 22,5 skott ser jag som rätt troligt att det ska gå över.

Jag spelar över 22,5 skott @1.90 med 3u hos bet365 .