Svår match inleder omgång åtta i Premier League. Brighton tar emot Tottenham som fick storstryk av Bayern Munchen i Champions League senast – och här tror jag Spurs och Pochettino vill studsa tillbaka så snabbt som möjligt. Hade inte Potter och hans Brighton han flera tunga skador hade jag kikat på 1X men det ser för ostadigt ut. Jag spelar Tottenham vinner till 1,96 hos bet365 .

Potter fick en fin inledning på säsongen med sitt Brighton. 0–3 mot Watford och 1–1 mot West Ham.
Sen har det inte gått lika bra:
0–2 Southampton
Man City 4–0
1–1 Burnley
Newcastle 1–1
Chelsea 2–0

Brightons viktiga mittback Shane Duffy saknas fortfarande skadad. Det är tydligt hur viktig 27-åringen är för Brighton. Saknas gör även offensiva mittfältaren Trossard. Mittfältaren Davy Pröpper är på väg tillbaka – oklart om han fixar en start här dock. Samma gäller Schelotto, som är tillbaka från knäskada.
Brighton blöder offensivt. Det är tydligt då laget har gjort ett mål på de fem senaste matcherna. Att de ska få ett revanschsuget Spurs i gungning har jag mycket svårt att se.

Pochettino var inte nöjd senast när Bayern Munchen gästade i Champions League. Tidigare i år stod Tottenham i CL-final mot Liverpool. Nu är laget ute ur ligacupen mot ett division 4-lag och i tisdags förlorade Spurs med 2–7. Det svänger i Europafotbollen.
Londonlaget hackar lite även de. Två vinster i de sex senaste ligamatcherna eller två vinster på senaste tre. Kane fortsätter ser stark ut tillsammans med Son som har hittat formen efter att han missade inledningen på ligasäsongen.
Spurs har Serge Aurier avstängd efter det röda kortet senast men annars inge större avbräck.
Här kommer Pochettino kräva att laget studsar tillbaka efter megaförlusten mot Bayern Muchen, och när Brighton står för motståndet.

Brighton: Ryan; Webster, Dunk, Burn; Montoya, Mooy, Stephens, Bissouma, Alzate; Gross; Maupay
Tottenham: Lloris; Walker-Peters, Sanchez, Alderweireld, Davies; Ndombele, Winks; Lamela, Eriksen, Son; Kane

Brighton spelar tajta och jämna matcher just nu samtidigt som laget har stora problem med att göra mål. Ett mål på fem senaste ligamatcher, säger det mesta. Ett tidigt mål för Spurs kommer bli viktigt för ju längre "The seagulls" lyckas hålla nollan desto mer kommer deras självförtroende växa.

/0–1

SPEL: Tottenham vinner matchen till 1,96
1/5 units – hos bet365

www.spreadsheet.se/holmbergake

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip