Ett formsvagt Brighton gästas av ett revanschsuget Tottenham. Här spelar jag X2 + över 7,5 hörnor med hjälp av spelbyggaren hos Unibet och detta till priset 1.58.

Brighton kliver in i denna hemmamatch som underdogs. Ser vi till dagsform är den inget vidare då de noteras för fem raka förlustmatcher och på dessa framträdanden har hemmalaget bara lyckats leverera ett ynka mål framåt. Brighton är trots sin svaga resultatrad ett "tryggt mittenlag". Med 33 poäng inspelade på 28 ligamatcher behöver de inte oroa sig för någon bottenstrid i alla fall.

Tottenham gästade Manchester United på Old Trafford senast och därifrån fick de med sig noll poäng. United vann nämligen med 3-2 och detta efter att Ronaldo smällt till med ett hattrick. Här har Spurs chans till snabb revansch och idén är att de lyckas, åtminstone med att ta poäng. Tottenham går en tuff kamp med just United om topp fem-sex placering så som tabellen målas upp just nu och ska gästerna haka på det racet så är detta en match de inte har råd att förlora.

SPELTIPS
X2 ihop med över 7,5 hörnor i matchen spelas alltså till 1.58 hos Unibet via spelbyggaren.

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip