18.30 väntar ett riktigt intressant möte i botten av Premier League. Graham Potters Brighton mot Nigel Pearsons Watford. Det skiljer tre poäng mellan lagen som har varit inblandade i målrika matcher de senaste omgångarna. Jag förväntar mig full fart. svett och tårar även här! Jag spelar både lagen gör mål till 1,70 hos bet365 !

Potter har gjort det väl i Brighton denna säsong och nu väntar kritiska månader där kontraktet måste säkras. Det skiljer endast två poäng ner till nedflyttningsplatserna efter några svettiga omgångar där Brighton har gått miste om flera viktiga poäng.
En av de tio senaste omgångarna har slutat med vinst, vilket såklart är alldeles för dåligt. Min uppfattnings är att de aldrig riktigt blir överkörda resultatmässigt men det saknar alltid det där lilla extra för att knipa en poäng eller ytterligare två.
Brighton spelade senast en målglad match där de hämtade upp ett 3-1-underläge till 3-3. Mål av Murray, Gross och ett självmål. Brighton besegrade Watford i det första mötet i höstas, men sedan dess har Watford lag spelat upp sig.

Och konstnären bakom stavas Nigel Pearson. Han har fått igång spelare som Gerard Deulofeu och Troy Deeney igen (fem respektive fyra gjorda mål). Pearson har vunnit fyra och spelat oavgjort tre gånger av sina elva som tränare för Watford. Det får man säga är bra. Starkt, av laget som fick en usel start på säsongen, att sträcka på sig och hitta tillbaka till det fina offensiva spelet som vi fick se förra säsongen. Men The Hornets har hamnat i en liten svacka även de. Kryss mot Tottenham följdes upp av förluster mot Aston Villa och Everton. Här kommer ett perfekt läge för Watford att studsa tillbaka. Revanschlusten bör finnas där efter höstens utskåpning mot Brighton. En vinst blir riktigt viktigt för att klättra upp från bottenstriden.

Förväntade startelvor:
Brighton: Ryan; Montoya, Duffy, Dunk, Bernardo; Stephens, Propper; Trossard, Mooy, Gross; Murray
Watford: Foster; Mariappa, Kabasele, Cathcart, Masina; Chalobah, Capoue; Pereyra, Doucoure, Deulofeu; Denney

Två lag som behöver vända på sin mörka form för att klättra ur bottenstriden, för det är väldigt tajt där nere. En strid som lagen gärna undviker mot slutet av säsongen.

SPEL: Både lagen gör mål till 1,70 hos bet365 !

This is the stats tab
This is the post tip