Kvällsmatchen från Premier League denna lördag spelas på Amex Stadium och här är det läge att gå för ett underspel på målmarknaden.

Brighton sparkade igång säsongen med att ställas mot Burnley borta. Där klev de in som knappa favoriter på förhand, men fick en tuff start på säsongen då James Tarkowski gjorde mål redan i den andra matchminuten. Därefter dröjde det fram till dryga kvarten kvar av ordinarie speltid innan Brighton fick hål på Burnley, men när de väl fick det passade de på att göra ett till bara fem minuter senare och efter full tid stod bortalaget som vinnare genom en 2-1-seger.

Watford kommer även dem från en premiärseger. För deras del blev det en målrik sådan då Aston Villa besegrades med 3-2 hemma på Vicarage Road. I den matchen hade Watford gått ifrån till en 3-0-ledning med 67 minuter spelade, men bara tre minuter efter 3-0-målet reducerade Villa till 3-1 och i den sjunde (!) tilläggsminuten presenterade sig nyförvärvet Danny Ings som målskytt för sitt nya lag då han snyggade till siffrorna till 3-2.

Ser vi till inbördes möten mellan lagen så vittnar den historiken om att det sällan blir några målkalas mellan dessa klubbar. En av de tio (!) senaste matcherna i inbördes möten har passerat över 2,5 mål och då båda lagen var involverade i målkalas i premiären är det kanske läge att gå för en något lugnare tillställning denna gång, i alla fall sett till antalet gjorda mål.