Potters Brighton tar emot Wolves på söndagen.
Mitt speltips: Wolves vinner, med insatsen tillbaka på kryss. Asian +0 eller dnb. Spelet läggs med fördel hos Bethard eller SpeedyBet .

Bra insats av Brighton på Emirates i torsdags. Men den segern ska inte överskattas tycker jag - Arsenal är i fullkomligt fritt fall för dagen. Starkt att vinna ändå såklart och Arsenal borta får väl alltjämt trots allt räknas som en stor seger för klubbar av Brightons kaliber. Den typen av segrar som de här lagen ofta har svårt att ladda om efter. Särskilt eftersom de bara får två vilodagar (fredag och lördag) inför den här matchen. Med tredje matchen på en vecka är det knappast optimalt för en trupp som inte är den bredaste. Potter öppnade på fredagens presskonferens upp för att han kan behöva ändra i elvan mot bakgrund av den korta vilan mellan torsdagens match och den här.

Wolves spelade i onsdags och får därmed en extra vilodag. Har Besiktas hemma i Europa League i veckan, men den matchen är inte av så stor betydelse då Braga och Wolves redan är klara för avancemang. Visst kan Wolves försöka göra sitt och hoppas att Braga tappar poäng, vilket hade gett förstaplatsen i gruppen och en lättare slutspelslottning. Men det känns inte så troligt. Tycker också Wolves sett allt bättre ut senaste tiden. Vann enkelt mot West Ham i veckan och har faktiskt bara två förluster i ligan. Är väldigt svårslagna och har inte förlorat sedan mitten av december. Bra truppläge utan nya skador.

Tycker Wolves är något bättre än Brighton över tid. Med tanke på hur svårslagna de är tror jag inte de förlorar mot ett Brighton som förvisso har gjort det bra men som ändå är ett lag för nedre mitten i min bok. Pengarna tillbaka på oavgjort känns som en bra livrem här.

This is the stats tab
This is the post tip