Nej, Graham Potter får liksom inte till det med Brighton.
Man saknar den extra spetsen framåt för att slita med sig treor. Man spelar jämnt mot de flesta av lagen, men i en stenhård serie har motståndarna ofta lite bättre kvalitéer framåt.
Tror det blir liknande här.
Brighton bjuder upp till dans, men räcker inte hela vägen trots att man spelmässigt mycket väl kan vara det bättre laget...

Brighton har ingen seger på de sju senaste matcherna. Faktum är att Graham Potters lag endast har en triumf på de 15 senaste matcherna.
Med tanke på det, och att det är uddlöst, och att man åter saknar en av sina bäste spelare i Tariq Lamptey tycker jag laget är felaktig favorit här.
Jag tycker nämligen Wolves borde vara tydlig favorit.

Wolves har nämligen betydligt mer spets och trivs med att ligga på rulle med Adama Traoré och Fábio Silva. Spelade helt jämnt i veckan mot Manchester United och var på väg mot 0–0 när Rashford satte 1–0 i 90+3... Innan dess spelade man rättvist 1–1 mot Tottenham sedan jagat kvitteringen hela matchen och till slut fått in 1–1-bollen.
Så Wolves är i slag även om resultaten kanske inte ser så roliga ut.

Wolves har heller inga nya skador här.
Jag väljer dock att köra med säkerhetsbälte och plockar Wolves asian 0 till 2.06 hos bet365 . Det betyder att vi får pengarna tillbaka vid krysset. Det känns tryggt med tanke på hur extremt sällan Brighton kan vinna matcher numera...

Troliga startelvor.
Brighton & Hove Albion: Sanchez; Webster, Dunk, White; Veltman, Bissouma, Propper, Lallana, March; Maupay, Welbeck
Wolverhampton Wanderers: Patricio; Coady, Saiss, Kilman; Ait-Nouri, Neves, Moutinho, Semedo; Podence; Neto, Silva

This is the stats tab
This is the post tip