bet365 livestreamar matchen.

Marknaden anser att det är ett helt öppet möte på Robina Stadium, inför tomma läktare, när Brisbane Roar tar emot Newcastle Jets i australiska A-League. Det är tabellfyran som möter tabellnian i ett möte mellan två formstarka lag. Båda lagen kommer till matchen från två raka segrar, där de har imponerat stort i det offensiva spelet. Då båda lagen under en längre tidsperiod har presterat starkt och lyckats göra en massa mål i ligan tror jag att chansen är enorm att vi får se en målrik tillställning.

Brisbane Roar är ett starkt hemmalag, som har gjort mål i sina fem senaste hemmamatcher. På hemmaplan har det blivit fyra vinster och ett kryss på dessa fem matcher. I de två senaste matcherna, som båda har spelats på hemmaplan, har det blivit 3 - 1 mot WS Wanderers och senast blev det 1 - 0 mot Central Coast Mariners. Dock kunde det lika gärna ha blivit 6 - 2 mot Central Coast Mariners, med tanke på alla lägen som Brisbane Roar inte satte där och då. Det kommer de att ta lärdom från.

I sin nästa match måste Brisbane Roar sätta dit sina lägen, som vi är vana att se dem, med tanke på att Newcastle Jets har vaknat till liv. Efter att ha haft en längre formsvacka har Newcastle Jets tagit tre segrar och två kryss på sina fem senaste matcher. Mest har de imponerat i offensiven, speciellt i de två senaste matcher, där det har blivit en 2 - 1 seger mot Perth Glory och senast hela 3 - 0 borta mot Adelaide. Mål kommer de att göra även mot Brisbane Roar. Likaså tror jag att de släpper in mål.

Newcastle Jets har trots sin goda form släppt in mål i samtliga senaste matcher utom mot just Adelaide - som för övrigt är under isen med fyra raka förluster. Dock kan Newcastle Jets lita på sin offensiv och utmana Brisbane Roar om poäng. Så marknaden är inte helt fel ute när de anser att matchen är helt öppen. Däremot finns det värde fortfarande i oddset 1.66 på att matchen innehåller minst tre mål, med tanke på vilka goda kvalitéer det finns i båda trupperna samt den goda formen hos båda lagen.

Speltips Brisbane Roar - Newcastle Jets:
Över 2,5 mål - odds 1.66 hos bet365 .

---
Preliminär startelva Brisbane Roar:
Jamie Young, Scott Neville, Tom Aldred, Macauley Gillesphey, Jack Hingert, Aiden O'Neill, Jay O'Shea, Corey Brown, Scott McDonald, Mirza Muratovic & Brad Inman.

Preliminär startelva Newcastle Jets:
Lewis Italiano, Nikolai Topor-Stanley, Nigel Boogaard, Johnny Koutroumbis, Bobby Burns, Steven Ugarkovic, Angus Thurgate, Matthew Millar, Roy O'Donovan, Dimitri Petratos & Wes Hoolahan.
---

This is the stats tab
This is the post tip