Oerhört viktigt bottenmöte mellan Bristol Rovers och Swindon i League One.

Senaste möte
Swindon - Bristol Rovers 1-0

LEAGUE ONE
19. Swindon 36 10 4 22 43:65 34
20. Bristol Rovers 36 9 7 20 36:58 34

Bristol Rovers hemma
17 6 2 9 21:25 20

Formen
F, V, O, F, F

Senaste match
Plymouth - Bristol Rovers 2-0

Swindon borta
17 3 3 11 22:35 12

Formen
F, F, F, F, V

Senaste match
Fleetwood - Swindon 0-2

Preliminära elvor (Whoscored)

Bristol Rovers (3-4-2-1) Steppershoef - Kilgour, Baldwin, Ehmer - Williams, McCormick, Upson, Leahy - Nicholson, Hanlan - Ayunga

Saknar: Rodman
Osäkra: Nicholson

Swindon (3-4-2-1) Camp - Odimayo, Grant, Iandolo - Caddis, Palmer, Missilou, Thompson - Payne, Twine - Pitman

Saknar: Baudry, Fryers
Osäkra: Grounds

Två klubbar som kommer att få slåss om kontraktet hela vägen in i kaklet möts på tisdagskvällen. Vi pratar League One-fotboll mellan kvällens hemmalag Bristol Rovers och gästande Swindon Town. Sist lagen möttes var det Swindon som gick segrandes med 1-0. Tittar vi på tabellen så ligger lagen på exakt samma poäng och med exakt samma plus/minus-målskillnad (-22). Det går att argumentera för att det är två rätt så jämbördiga lag med andra ord. Och tabelläget är kritiskt för båda. Fyra lag åker ur serien och dessa två är precis ovan strecket där Wigan ligger - på samma poäng med sämre målskillnad. Så varje poäng som kan tas är viktig nu om man säger så. Northampton, AFC Wimbledon och Rochdale under strecket är bara en-två poäng bort så det kommer bli ett sanslöst nedflyttningsdrama i den här ligan hela våren.
Ser vi till formkurvan så kommer Bristol från 0-0 hemma mot AFC Wimbledon följt av två bortatorsk i rad mot Charlton (2-3) och Plymouth nu senast med 0-2.
Swindon hade fyra raka förluster bakom sig innan den senaste matchen borta mot mittenlaget Fleetwood. Där kom tre viktiga poäng (2-0) som sköt upp Swindon ovan strecket. Jag tror att båda lagen tänker att kryss är helt okej på förhand och inget lag kommer vilja sälja sig billigt här. Därför kan det säkert bli rätt så avvaktande till en början.
Min tanke här är ändå att X ligger bra till och att spelvärdet ligger på gästerna. Det är så pass jämnt mellan dessa två, Swindon kan spela samma elva som vann senast och kryss är inte uselt för något av lagen.

SPELTIPS
Jag spelar Swindon asian hcp +0,5 (X2) till 1.75 hos bet365 (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip