BP tar emot Elfsborg på söndagen.
Mitt speltips: BP att ha över 4,5 hörnor i matchen.

Tycker att BP imponerade stort mot Malmö FF senast. I andra halvlek var det som att de bara sa: "skit samma, nu kör vi". Tryckte ner Malmö FF rejält och skapade en mängd situationer. Behöver fortsätta på den banan nu och spela in poängen som behövs. Har inte så mycket att förlora i just den här matchen mot guldjagande Elfsborg, så det är bara att gå ut och försöka spela på det sätt som BP är som bäst på.

Skapade sex hörnor mot Malmö.
Åtta mot Norrköping.
Fem mot Blåvitt.
Fem mot Varberg.
Sex mot Kalmar.
Sex mot Halmstad.

Så har haft mycket hörnor senaste tiden. När de spelar med Vasic som center, Leach-Holm som mittfältsmaestro och kantcirkusen Oscar Pettersson är BP som bäst och de kommer till en hel del inlägg.

Frågetecken på Elfsborg

Elfsborg haka på i guldstriden, men det ser inte särskilt bra ut. Hade två raka torsk (Värnamo och Kalmar) innan de tog en otroligt krampaktig seger mor Halmstad. Gjorde mål med matchens sista spark, enda målchansen de hade på hela matchen. Vände 0-1 till 2-1 mot Varberg i en match där de återigen inte imponerade särskilt.

Varberg hörnnollades visserligen, men innan dess hade Halmstad sju hörnor. Samma sak för Kalmar. Värnamo fem, Peking fyra och Mjällby fem. Så det är inte helt ovanligt att Elfsborg släpper till fem eller fler hörnor. Särskilt på bortaplan.

Elfsborg är inte ett lag som brukar ha särskilt mycket boll. De gillar att backa hem och kontra en del. Så blir inte förvånad om BP kommer ha en del boll i en rätt jämn matchbild. Jag tycker de ska ha bra chans att slå den här hörnlinan över 90 minuter.

Speltips: Över 4,5 hörnor för BP
This is the stats tab
This is the post tip