BP tar emot IFK Norrköping på lördagen.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen.

Spelade ett överspel på BP i deras match mot Blåvitt förra veckan. Blev totalt platt fall då BP-offensiven svek totalt. Mycket beroende på att Leach-Holm och Oscar Pettersson stod vid sidan (LH sjuk medan OP sjukt nog petades). Räknar med att bägge startar här. Skapade knappt något alls i 1-0-förlusten. Vill ändå tro att den matchen var ett undantag och att det kommer se bättre ut här.

BP är ett av de mer målglada lagen i serien med 13/23 matcher över 2,5 mål. Har nu lite kniven mot strupen då de blivit väldigt indragna i bottenstriden. Med tanke på det svåra schemat som återstår behövs tre poäng här.

Bakåt är BP sårbara med många insläppta mål senaste omgångarna. Underliggande statistiken för defensiven pekar på att BP är ett bottenlag när det gäller den biten. Ett Norrköping som gjort mål i 19/23 borde kunna näta.

Reaktion från Peking?

Norrköpings insats mot Mjällby hemma senast var bedrövlig. Oinspirerat och totalt iskallt. Skapade knappt något alls framåt. Bara måste bli en reaktion på det här, det får inte se lika bedrövligt ut igen. Har fortfarande minihugg på fjärdeplatsen så det finns liksom inget att spara på för deras del. Behöver inte åka till Stockholm och parkera bussen för att ta en poäng, det hjälper ingenting här.

När lagen möttes i somras vann BP med 2-0. Men det var en väldigt händelserik match med över 3 i xg. Norrköping med 18 avslut där.
På bortaplan har Norrköping haft över 2,5 mål i 9/11 matcher.

Tycker det borde vara bra chans för bägge att näta i den här matchen. Med ett BP som behöver tre poäng och ett Norrköping utan något särskilt att spela för borde det inte stanna på 1-1. Därför gillar jag överspelet här.

Speltips: Över 2,5 mål i matchen.
This is the stats tab
This is the post tip