BP och Örebro gör upp på onsdagen.
Mitt speltips: Örebro vinner, med insatsen tillbaka vid oavgjort. LeoVegas , Expekt eller Unibet .

Fyran BP mot nian Örebro. Men det skiljer bara tre poäng mellan lagen. Skiljde två divisioner mellan lagen i fjol, nu håller oddsmarknaden BP som det bättre laget. Säger en del om hur lagen skött sig vad gäller rekrytering av spelare/tränare, utveckling m.m. Jag håller väl med om att BP är det bättre laget över tid. Visade det inte minst när lagen möttes i Örebro i våras, då BP vann med 2-0 rätt så enkelt. Men i en så jämn serie som Superettan ändå är tycker jag oddset på Örebro är lite väl högt.

Senast fick ÖSK tillbaka Jiloan Hamad efter skada. Något av en fiaskovärvning sedan han kom i fjol, men inhoppet med mål mot Brage senast kanske kan bli starten på något bra. För Hamad ska ju bara vara en av de bästa i Superettan. Var skrivet i sten att den här säsongen skulle bli tuff för Örebro som flyttades ned efter en svag allsvensk säsong (jämför med Halmstad som var bra i Allsvenskan och nu nästan seglar genom serien). Men efter en tuff start på årets säsong, inte minst på bortaplan där Örebormatchen är en av säsongens höjdpunkter för många lag, är Örebro trots allt med hyggligt i kampen om kvalplats. Har en del rutinerade spelare som borde kunna göra skillnad andra halvan av säsongen här.

BP har en hög höjd och är väldigt underhållande att titta på. Dock stundtals naiva och släpper till lite väl många målchanser för att vara ett riktigt topplag. Håller med om att de ska vara favoriter, men tycker inte de ska ner under 1.75 på raka ettan som de står i just nu. Pengarna tillbaka på kryss känns bra, men jag tror Örebro har hygglig skrällchans och hugger +0 till 3.30+.


This is the stats tab
This is the post tip