BP tar emot Östersund på torsdagen.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen. Lucky Sports .

Jag har spelat överspel i en hel del BP-matcher hittills. De har haft över 2,5 mål i sju av sju Superettanmatcher. Ett av seriens målgladaste lag och de spelar en underhållande och bra offensiv fotboll. Kommer till väldigt många avslut och enligt datatjänsten jag använder har de högst xg i serien, vilket betyder att de skapat flest och bäst målchanser hittills. Bakåt är det dock rörigt och de har även släppt in många mål och har ett högst expected goals against. Lite av hela havet stormar i BPs matcher hittills där bägge lagen nätat i samtliga sju matcher.

Ställs mot ett Östersund som fått en tuff start på säsongen. Bara en seger på sju matcher och det har bara blivit en enda nolla. Inför den här omgången ligger de på kvalplats. Tappat stora delar av fjolårets allsvenska trupp men har ändå en del unga pjäser som borde kunna göra det okej. Tyvärr drabbats av skada på keeperbekantingen Keita, vilket är ett avbräck då nuvarande slips känns som ett steg neråt klassmässigt.

En bra dag kan BP slå den här mållinan på egen hand. Men tycker Östersund ska ses med okej chans att näta själva här mot ett BP som är bättre framåt än bakåt. Kan inte se att BP är nöjda med 1-1, så tror inte vi stannar där.

Därför är överspelet bra på förhand i min bok.

Speltips: Över 2,5 mål i matchen.

This is the stats tab
This is the post tip