Returmatch i det allsvenska kvalet. BP tar mot Utsikten.
Mitt speltips: Under tre mål asian. Spelet sitter vid 0-2 mål. Push och återbetalad insats på exakt tre mål. Vinst vid 0-2 mål.

Ingen missade att första matchen slutade 7-0 till BP. Detta trots att BP saknade Oscar Pettersson, Leach-Holm och Löfgren som sena avbräck - tre av lagets bästa spelare. Exakt allt trillade in bakom Hadaya i kassen. Någon 7-0 match var det väl egentligen inte. Snarare en extrem effektivitet hos BP i kombination med uselt försvarsspel av Utsikten. I takt med att målen trillade in bestämde sig Utsikten för att gambla för att ta ett halmstrå i det här dubbelmötet. Det ledde till ännu vidare svängdörrar som BP inte var sena att utnyttja.

Dubbelmötet är såklart avgjort, det förstår alla. Efter matchen pratade Faltsetas och Bosko om "heder" och att "försöka visa sitt rätta jag" i returen.

BP sugna?

För spelarna i lilla Utsikten vill jag ändå tro att de där bitarna betyder något här. Allsvenskt kval gör ändå att det finns en chans att visa upp sig för fotbollssverige. Vill ändå tro att spelarna är beslutsamma att inte åka på samma kölhalning igen. Att de skulle ha chans att vända tror de nog inte på själva.

BP leder matchen med 7-0. Hur sugna är dem på att ösa på här för att göra 8,9 och 10-0? Kanske finns den motivationen, men jag skulle snarare tro att de mer bevakar matchen, ser till att inte dra på sig något onödigt rött eller liknande. Två röda kort och straffar är väl det enda som skulle kunna ge en promilles nerv till den här matchen - så det är allt som behöver undvikas.

Utsikten skapade ganska lite senast och jag tror inte de är bra nog att skrapa ihop så mycker här heller.

Visserligen konstgräs som gäller, men väntas bli 5-7 grader kallt. Jag tror inte det här blir någon champagnehistoria. 3.0 känns som en tuff lina att slå i returen här.

Speltips: Under 3 mål asian.
This is the stats tab
This is the post tip