IFK Norrköping -3,5 mot Brottby spelas. Svenska Cupen. Fyramålsseger krävs.

Hemmalaget huserar i division fyra normalt sett. Skrällde sig hit via 4-2 mot Haninge (division 2).
– Vad ska man säga, lite halvt overkligt. Vi möter ett lag som leder sin division 2-serie. Jag hade sagt till grabbarna att vi skulle spela vårt spel och när matchen är slut ska vi vara nöjda med vad vi presterat, sade tränaren Navid Haque till lokaltidningen Vallentuna Nyheter.

Inför den här matchen säger han (tack till Norrköpings svenskafans-sida för citaten).
- De ligger fem divisioner över oss och teoretiskt har vi inte en chans att vinna. Men störa dem ska vi verkligen försöka göra, precis som vi störde Haninge i omgång 1.

Är väl bara att hålla med om det här. Peking lär rotera en del, men truppen är bred. Jag har i skrivande stund inte sett någon uttagen trupp, men spelare som Mitov-Nilsson, Daniel Sjölund, Jordan Larsson, Kalle Holmberg och Jakobsen satt på bänken senast. De spelarna utgör en grund till en stark startelva med gedigen erfarenhet och okej allsvensk klass.

Från Pekings hemsida:
Cupmatchen kommer som sagt mellan två matcher i Allsvenskan. Då ser Gustafsson även möjligheten att ge spelare, som inte har spelat så mycket det senaste, förtroendet mot Brottby.
– Det har inte varit några problem i förberedelserna inför den här matchen. Vi har en såpass stark och jämn trupp i dagsläget. Spelare som förtjänat en startplats, och som inte startat de senaste matcherna, kommer att få chansen, men det är absolut ingenting som påverkar lagets kvalitéer.
På bussen till Brottby sätter sig en stark IFK-trupp. Arnór Sigurdsson stannar hemma tillsammans med Andreas Blomqvist. Alexander Fransson, som fick en smäll senast, är fullt återställd och finns tillgänglig. Vi kan med andra ord förvänta oss en stark IFK trupp som ger sig ut på "vischan".

Tänkbar elva:

Mitov- Castegren, Ante, Larsen-Smith, Sjölund, Fransson, Vall- Jordan Larsson, Kalle Holmberg, Jakobsen.

Ska bara skilja flera klasser mellan ett division fyra-lag och ett allsvenskt topplag som är mitt i säong. Norrköping får tre vilodagar inför den här matchen och spelar inte igen förrän på måndag (tre nya vilodagar). Så ingen ko på isen som tvingar till massiv rotation för att få vila. Gustafsson kommer säkert vila ett par kuggar ändå, men de som kommer in ska vara tllräckligt starka ändå för att vinna det här till slut.

0-5?

This is the stats tab
This is the post tip