Club Brügge tar emot Manchester City på hemmagräs under tisdagskvällen och undertecknad tror att denna tillställning har goda möjligheter att bli sevärd!

Hemmalaget har startat detta Champions League-deltagande på ett mycket vasst sätt. Brügge är efter två gruppspelsomgångar tabelltvåa med fyra poäng inspelade och detta med en målskillnad på 3-2.
De har i gruppspelsmatch ett spelat 1-1 mot PSG här på Jan Breydel Stadion och i omgången därpå åkte de till Red Bull Arena och vann med 2-1 mot RB Leipzig på bortaplan.
Nu ställs de mot Manchester City hemma och City är just nu inte bättre än grupptrea, en poäng bakom motståndarna i denna match.

För gästerna har det blandats och getts vad gäller Champions League-spelet. De inledde med en 6-3-seger mot RB Leipzig hemma i Manchester och gästade därefter PSG i Paris där de förlorade med 2-0. Det ger tre poäng till City av sex möjliga och just nu är de som tidigare nämnt inte bättre än trea i denna grupp A.
City kliver förstås in som favoriter i det här mötet, men sett till hur Club Brügge inlett sitt Champions League-deltagande den här hösten ska man nog inte räkna bort dem helt.

Jag tror dock at City ska vara bra nog att lämna den här matchen med en bekväm trepoängare, men som jag var inne på redan i inledningen av denna rek så bedömer jag att chanserna för en målrik match ska ses som mycket goda.

SPELTIPS
Över 2,5 mål i matchen till 1.52 hos bet365 .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip