I ett förkval till Champions League kvalet ställs Buducnost Podgorica från Montenegro mot Breidablik på Kópavogsvöllur i Island. Två lag som gjorde bra ifrån sig i respektive semifinal. Dock imponerade Breidablik klart mer - vilket är anledningen till att de får mitt speltips i kvalfinalen.

Det var ett enkelt möte för Buducnost då Andorras Atletic Club d'Escaldes stod på andra sidan gräset. Balsa Sekulic nätade två gånger om, varav ett mål på straff. Miomir Durickovic nätade också för Buducnost, som också lyckades hålla nollan. First League vann Buducnost på ett dramatiskt sätt, genom bättre inbördesstatistik gentemot Sutjeska. Formen är fin med fyra segrar på de fem senaste matcher.

Breidablik är ändå ett nummer större. I sin semi krossades Tre Penne från San Marino med siffrorna 7 - 1. Hoskuldur Gunnlaugsson och Agust Hlynsson nätade två gånger om. I övrigt spreds målskyttet ut över flera spelare, vilket visar den stora bredden fram i banan. Breidablik är dessutom varma i kläderna och har spelat 13 omgångar i ligaspelet. En tredje plats i tabellen vittnar om en bra säsong.

Breidablik har hemmaplansfördel!

I och med att finalen spelas på Breidabliks hemarena och laget är bättre på alla plan ska de inte ha några större bekymmer att gå segrandes ur duellen. Självförtroendet är på topp. Målformen likaså. Jag tar en tydlig ställning i matchen och spelar på att Breidablik tar en rak seger mot Buducnost.

Speltips Buducnost - Breidablik:
2. Odds 1.80 hos bet365.
This is the stats tab
This is the post tip