På Nationalstadion Vasil Levski tar Bulgarien emot Cypern, där hemmalaget kan ta sin tredje seger. Marknaden har Bulgarien runt 1.60 i odds och det är ungefär där oddset också borde ligga. Förbundskapten Petar Hubtjev har fått en bra start med Bulgarien, som har två segrar i Nations League. Även Cypern har en seger i ryggen, så det blir ingen helt enkelt match för bulgarerna. Det kommer inte heller bli någon målrik historia, där jag starkt tvivlar på att båda lag gör mål i matchen.

I League C, grupp 3, leder Bulgarien med sex poäng över Norge (tre poäng), Cypern (tre poäng) och Slovenien (noll poäng). Bulgariens segrar har kommit mot Slovenien borta med 2-1 och senast blev det 1-0 hemma mot Norge. Med en kraftfull, kompakt och komplett defensiv är Bulgarien svåra att göra mål på. Offensivt sprutar de inte in mål heller så här kommer det att fortsätta behöva jobbas stenhårt för att lyckas producera mål på Cypern.

Bulgarien och Cypern har inte mötts sedan år 2012 och dessförinnan år 2011. Båda gångerna skrevs slutsiffrorna till 1-0 Bulgarien, vilket visar att Bulgarien även tidigare har varit bara lite bättre än Cypern men fått kriga för en seger.

Cypern skrällde senast mot Slovenien. Det var dock inte helt orättvis seger, med tanke på att Cypern spelade bra. Cypern inledde Nations League-spelet med att förlora med 0-2 borta mot Norge, där Cypern verkligen visade upp svagt bortaspel. Cypern kommer från en viktig vinst mot Slovenien, men på en svår arena mot ett starkt landslag som Bulgarien är blir detta en helt annan utmaning. Även om förbundskaptenen Ben Shimon skryter med att stämningen i omklädningsrummet är riktigt bra ska det mycket mer än så för att göra mål på Bulgarien.

Givetvis ska Bulgarien trots allt ha goda chanser att göra mål mot Cypern men jag tror ändå inte att det blir enkelt, då Cypern, som förvisso har släppt in en del mål på sistone, fortfarande kan blixtra till och spela ett stabilt försvarsspel - vilket är ett måste när de åker till Bulgarien för att kämpa om poäng. Så detta blir ett tuff kamp.

Då inget talar för något målkalas när Bulgarien möter Cypern, samt att Cypern är dåliga på att göra mål på bortaplan blir detta mest troligt ett målsnålt möte. Mest värde finner jag i oddset 1.74 på att båda lag inte gör mål i matchen och lägger ett spel på utfallet. Oddset hittas hos Betsafe , Betsson och Nordicbet .

---
Preliminär startelva Bulgarien: Plamen Iliev, Strahil Popov, Bozhidar Chorbadzhiyski, Nikolay Bodurov, Ivan Bandalovski, Galin Ivanov, Georgi Kostadinov, Martin Raynov, Kiril Despodov, Ivelin Popov & Bozhidar Kraev.

Preliminär startelva Cypern: Constantinos Panayi, Jason Demetriou, Ioannis Kousoulos, Konstantinos Laifis, Nicolas Ioannou, Charalampos Kyriakou, Kostakis Artymatas, Grigoris Kastanos, Fotis Papoulis, Pieros Sotiriou & Georgios Efrem.
---

This is the stats tab
This is the post tip