England reser till Bulgarien för att försöka säkra EM-platsen. Jag tror dock inte det blir så lätt.
Mitt speltips: Asian hcp +2 på hemmalaget. Spelet innebär pengarna tillbaka om England vinner med två mål. Om Bulgarien tar poäng eller förlorar med högst ett mål sitter spelet. Skulle England vinna med tre+ mål förlorar spelet. Detta finns till bra odds hos Bethard , FastBet och SpeedyBet .

England var bedrövliga mot Tjeckien i fredags. Föll rättvist med 2-1. Ingen direkt ko på isen trots allt då de fortfarande leder gruppen före tjeckerna (trots en match mindre spelad). Med ett överkomligt återstående schema är det högst troligt att England vinner gruppen oavsett resultat här. Så frågan är om inte den svaga prestationen delvis hänger ihop med en gnutta bristande motivation?

Sen så är det tydligt att nyckelspelare som Kane och Sterling inte är i direkt glödhet form för dagen. Kane sliter rejält med sitt krisande Spurs och Sterling har tappat lite fart efter en fantastisk säsongsinledning. Sen tycker jag centrala mittfältet saknar lite kreativitet. All respekt till Henderson, Rice, Winks, Barkley, Mount eller vilka som nu får chansen här, men det känns inte som en superstark lagdel om vi pratar landslag som har semifinal i EM/VM-ambitioner. Dessutom har försvaret haft det tufft:
Tre insläppta mot Kosovo och två insläppta mot Tjeckien nu senast.

Tänkbart lag:
Pickford; Alexander-Arnold, Maguire, Gomez, Chilwell; Henderson, Winks, Rice; Sterling, Kane, Rashford

Bulgarien har gjort ett bedrövligt kval. Har inte lyckats vinna än (tre kryss). Men stod för en bra insats borta mot Montenegro senast (där de var favoriter en bit in i matchen) och nog förtjänade att vinna. Från VM-kvalet minns vi (de tillhörde ju samma grupp som Sverige) följande hemmamatcher:
2-0-seger mot Nederländerna.
3-2-seger mot Sverige.
0-1-förlust mot Frankrike.

I EM-kvalet innan dess föll de med uddamålet mot Kroatien medan de kryssade mot Italien. Så visst är de svåra att tas med på sin egen hemmaplan. Hemma mot England måste de vara motiverade trots det hopplösa tabelläget.

Hur mycket kommer England ösa på här i eventuell ledning? Alla spelare matchas hårt med PL och många har Europaspel dessutom. Kommer de köra på och gå för fler mål? Tveksamt tror jag. Dessutom tror jag de kan få hyggligt svårt att bryta ner bulgarerna här. Det är aldrig enkelt att åka till de här länderna och bara hämta hem resultat.

Pengarna tillbaka på tvåmålsseger känns bra, för jag tror inte på någon överkörning här.

Speltips: Bulgarien med asian hanciap +2 - 0dds 1.76 hos Bethard , SpeedyBet eller FastBet .

This is the stats tab
This is the post tip