Arsenal gästar Burnley i tidiga söndagsmatchen i PL.
Mitt speltips: Rak tvåa på bortalaget.
2.08 hos 888sport , Casumo , LeoVegas eller Unibet .

Arsenal har blivit bättre och bättre under Arteta. Visst har de kanske inte vunnit supermånga matcher, men de har inte förlorat heller. Och det är tydligt att spelet förbättrats, defensiven blivit delvis uppstyrd och att spelarna äntligen ser ut att verkligen vilja vara på plats och göra sitt bästa - så har det inte alltid varit. Får efter avstängning tillbaka en revanschsugen och utvilad Aubameyang samt David Luiz här. Klart positivt då Aubameyang är det största offensiva hotet och att Luiz varit ledaren under Artetas ledning. Vilade ett par nyckelspelare i FA-cupen borta mot Bournemouth, så det borde vara ett fräscht och utvilat Arsenal härjämfört med tidigare, då de matchade samma spelare väldigt hårt.

Att Auba och Luiz återkommer gör att laget faktiskt har en rätt stark bänk och att startelvan inte tar ut sig själv den här gången. Ska en sån som Martinelli petas till exempel?

Gissar på följande tänkbart lag:
Leno
Bellerin, Sokratis, Luiz, Saka
Xhaka, Torreira,
Pepe, Özil, Aubameyang
Lacazette


Burnley kommer från briljanta sex poäng från matcher mot Leicester och Man United. Följde up pdet med en svag match mot Norwich i FA-cupen (förlust 1-2) och var innan de imponerande segrarna rätt så svaga formmässigt också. Men har nu skapat sig ett bra avstånd ner till övriga bottenkonkurrenter. Har inte det där akuta nödläget att de måste ha poäng i varje match. Tycker dock Burnley är ett klart begränsat lag. Har den primitiva Dyche-fotbollen och de fasta situationerna, men mycket mer än så är det inte. Dragits med en del skador och saknar fortfarande Barnes.
Tänkbart lag:

Pope,
Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor
Hendrick, Westwood, Cork, Mcneil
Rodriguez, Wood

Tycker Arsenal ska ha rätt bra chans att vinna här. Min känsla är att laget blivit allt bättre under Artetas ledning och att en utvilad Aubameyang kan bli tungan på vågen här. Känslan är att Arsenal haft problem mot lag av Burnleys karaktär en massa säsonger i rad men att de nu faktiskt kan hantera det spelet rätt så bra.

1-2?

Speltips: 2 - odds 2.08 hos 888sport , Casumo , LeoVegas eller Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip