Speltips: Arsenal HT/FT till 1.87 hos Bethard .

Arsenal reser till Turf Moor för att besöka nästjumbon Burnley under en fullspäckad Premier League-lördag.
Hemmalaget kommer från en hedersam med samtidigt tydlig 3-1 förlust mot Liverpool senast. Absolut ingen dålig insats, men som så ofta tidigare med Burnley såg spelet okej ut, men man är alldeles för dåliga på att omsätta rätt bra spel till mål. Målchanser skapade man mot Liverpool, men var alldeles för ineffektiva och brände en rad klara målchanser.
Frågan är hur stort tålamod Burnleys ledning har kvar för Vincent Kompany. Spelmässigt tycker jag man är för bra för att ligga så pass dåligt till som man gör, men fortsätter resultaten lysa med sin frånvaro är det såklart ohållbart.

Arsenal satte ner foten ordentligt senast mot West Ham när man vann med hela 6-0 på London Stadium. 4-0 redan i halvlek och mål från både mittbackar, forwards och allt däremellan.
Något som Arsenal firat stora triumfer med den här säsongen är deras fasta situationer. Utöver det stora övertaget man kommer ha rent spelmässigt kan de fasta situationerna bli viktiga, då Burnley varit väldigt svaga på defensiva fasta hittills den här säsongen.

Arsenal har växlat upp

Arsenal har nu fyra raka segrar och ser väldigt bra ut efter en period där man gick lite tyngre. Effektiviteten har blivit betydligt mycket bättre och jag har extremt svårt att se Burnley kunna stå emot speciellt länge.
Utöver Arsenals offensiv ser även defensiven ramstark ut, till och med kanske bäst i ligan. Gabriel och Saliba har seglat upp som ligans kanske bästa mittlås och med en Declan Rice i storform framför sig släpper man inte till mycket alls.

Nej, jag tror på en rätt bekväm Arsenal-seger där man leder redan i halvtid och vinner bekvämt i slutändan. Mitt spel blir därför Arsenal leda i halvtid och vid full tid till 1.87 hos Bethard . Det hittas under kategorin Halvtid/Fulltid!
This is the stats tab
This is the post tip