Aston Villa biter sig kvar i tabellens övre skikt och hotar om Europaplatsbiljetterna.
Laget har spelat ett par (upp till tre matcher) färre än de andra lagen på grund av klubbens coronautbrott strax efter nyår.
Men Villa ser inte ut att ha tappat tempo av Covid-19-eländet, utan tvärtom har skadade och slitna spelare fått en fin paus.

Man förlorade förvisso i "comebacken" mot Manchester City – men Villa levde hela vägen i den matchen och skapade flera vassa chanser i 0–0-läget. City satte sedan 1–0 i 80e och sedan 2–0 på en straff på stopptid.
Jag var trots förlusten klart imponerad av Villa – och rekade laget med spelet Villa -1.5 mål (2.45) hemma mot Newcastle i helgen.
Då var Villa lika bra igen och vann med 2–0.

Aston Villa får till den här matchen tillbaka en utvilad och fräsch innermitt i John McGinn efter varit varningsavstängd mot "Skatorna". Skadeläget är numera extremt ljust för Villa då även starke mittfältaren Ross Barkley har startat de två senaste matcherna – och han lär bara bli bättre och bättre efter sin skada. Men den störste stjärnan är så klart Jack Grealish och jag har svårt att se hur Burnley ska låsa ned honom, han är så pass bra att han match efter match skapar en handfull målchanser henom att servera spelare som Ollie Watkins, Bertrand Traoré mfl.

Burnley gör det bra defensivt och har en av seriens främsta målvakter i Nick Pope och mittförsvaret är fysiskt starkt med Ben Mee & James Tarkowski, men jag tror ändå dom får det för svårt när Grealish, Barkley, och Watkins trummar på.
Jag tycker att Aston Villa är i ett sådant flow, har bättre spetsar, och det ska fälla avgörandet på Turf Moor.

Tvåan spelas till 1.99 hos bet365 .

Troliga elvor Sportsgambler.com.
Burnley: Pope; Lowton, Tarkowski, Mee, Pieters; Brady, Brownhill, Westwood, McNeil; Wood, Barnes
Aston Villa: Martinez; Cash, Konsa, Mings, Targett; Luiz, McGinn; Traore, Barkley, Grealish; Watkins.

This is the stats tab
This is the post tip