Chelsea reser till Burnley i sena lördagsmatchen.
Mitt speltips: Rak bortaseger. 1.78 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

Tycker Chelsea ångar på fint. Jag håller laget som ganska klar "trea" vad gäller kvalitet i ligan. Liverpool och Man City är en klass för sig, därefter tycker jag Chelsea ligger. Ett snäpp bättre än Arsenal, Leicester, Spurs och Man United. Ligger tvåa i listan för total xG-summa i Premier League enligt min statistiktjänst. Bara Man City har skapat målchanser av totalt sett bättre kvalitét. Ligger också bra till även vad gäller siffran för xgA. Har nu fem raka segrar (sex om man ska räkna med Ligacupen).

Fått tillbaka en sån som Hudson-Odoi nyligen, vilket gör att alternativen är bra. Bra spelare som Pulisic, Giroud, Batshuayi m.fl. får mest sitta på bänk. Viktigt med bredd nu när det är tätt mellan matcherna. Var i Amsterdam och slog Ajax i onsdags efter ett sent segermål av just inhopparen Batshuayi. Gillar det jag ser av laget och tycker spelare som Mount, Abraham och ett par till ser riktigt bra ut. Saknar troligen Kanté, Rudiger, Christensen och Barkley igen - men bör kunna hantera dessa avbräck återigen.

Burnley är Burnley. Alltid jobbiga att möta och hårt kämpande. Ett av få lag som lirar klassiskt tipsextra-brittiskt fortfarande. Är för bra för att bli indragna i en bottenstrid och lär väl hamna runt plats 12-16 till slut. Tycker dock laget får svårt att räcka till mot de bästa lagen med sin något primitva spelstil. Historiskt haft väldigt svårt mot topp sex-lagen. Har haft vissa frågetecken runt viktiga anfallsparet Barnes och Wood i veckan, så inte säkert att båda spelar.

Att åka till Burnley ett par dagar efter en bortamatch i CL är inte lätt. Men jag tycker Chelsea är tillräckligt bra för att lösa en seger här. Finns så många spelare som bidrar offensivt att det ska gå att karva fram en matchvinnare här.

Uddamålsseger för bortalaget?

Speltips: Chelsea vinner matchen - odds 1.78 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

This is the stats tab
This is the post tip