Burnley som startat med fyra poäng tar emot Crystal Palace på Turf Moor i eftermiddag.

Tottenham - Burnley 1-1 (10-7 i hörnor)
Burnley - West Brom 0-1 (6-5)
Chelsea - Burnley 2-3 (8-5)

Palace - Swansea 0-2 (1-1)
Liverpool - Palace 1-0 (4-2)
Palace - Huddersfield 0-3 (12-9)

Burnley har, mycket förvånande, tagit poäng mot Chelsea på Stamford Bridge samt mot Tottenham på Wembley. Men när man skulle ta en ny vinst mot West Brom på Turf Moor (som man under förra säsongen var enormt starka på) gick man på en mina och laget hade inte ett enda skott på mål. Burnley har köpt in Chris Wood som öste in mål för Leeds i Championship. 41 mål på 78 matcher viftar man inte bort. Fick hoppa in och göra debut mot Spurs och gjorde det med bravur. Han som ordnade kvitteringen på övertid och gjorde att Burnley kunde vända hem med en poäng. Blir intressant att se om han väljer både Vokes och Wood som anfallare eller om han lämnar någon utanför elvan. Oavsett så tycker jag man ska ha bra chanser att få många hörnor. Trots att motståndet varit riktigt tufft så har hörnorna trillat in för laget.

Frank De Boer har fått en mardrömsstart på säsongen med tre raka torsk och är det enda laget i serien som inte gjort mål än. Får fortsatt klara sig utan Wilfried Zaha och Connor Wickham. Positivt är att Ruben Loftus-Cheek kan göra comeback igen. De Boer behöver verkligen ett resultat här. Det behöver inte se snyggt ut men poäng som han kan ta med sig. För schemat som väntar är allt annat än lätt. Southampton hemma för att sedan åka till Manchester både för möte mot City och United. Efter det är det mästarna Chelsea som kommer på besök.

Burnley har ett stort självförtroende när man spelar hemma. Där fyller man på med många spelare och trycker ner motståndarna. Palace saknar som sagt sin bästa spelare i Zaha. Mycket som går via honom när det gäller offensiven. Palace bör komma hem och försvara sig för att känna att man är med i matchen. För tidigt 1-0 i baken är något man vill undvika när självförtroendet är i botten.

Jag spelar Burnley Ö5,5 hörnor @1.85 hos Unibet med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip