Burnley och Everton drabbar samman i en viktig bottenmatch.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål i matchen. Lucky Sports .

Kanske kan tyckas konstigt med ett målspel i en såpass viktig bottenmatch där man kan tänka sig att nerverna sitter utanpå tröjan. Men tycker det bör finnas goda förutsättningar här för bägge att näta. Burnley har fyra poäng upp till Everton närmast ovanför strecket. Finns inte så många matcher för deras del där de på förhand kan räkna in tre poäng så det här är en hemmamatch de bör gå för tre poäng på ett rejält vis.

Ställs mot ett Everton som har ett rätt uselt försvarsspel. En bortanolla på hela säsongen och sedan Lampard kom in har det knappast blivit bättre. Avstängning på, förvisso kantige, mittbacken Keane hjälper väl inte dem direkt. Burnley har egentligen en rätt tam offensiv, men här måste de få sina chanser.

Framåt har Everton ändå ett par individuellt rätt så skickliga spelare som kan få saker att hända. Burnley har bara sju nollor den här säsongen och är inte riktigt samma defensivt duktiga gäng de varit tidigare. Även Burnley har ett defensivt avbräck då Ben Mee väntas vara out.

Lätt att se framför sig en rätt defensiv och tajt tillställning utifrån tabellplaceringarna. Men jag tror inte Lampard har förmågan att ställa upp sitt lag så. För Burnleys del är det här en måstematch att ta tre poäng om de ska lösa nytt kontrakt, så de kan inte vara nöjda med 0-0 här. Två rätt svaga lag där 1x2 kan gå hursomhelst, men att båda lagen gör mål tror jag på här.

This is the stats tab
This is the post tip