Under söndagen tar Burnley emot Leeds hemma på Turf Moor. Gästerna vann här i fjol med 4-0 och att det blir bortaseger igen är något som jag väljer att spela på, men jag nyttjar en livlina som ger pengarna tillbaka vid delad pott.

Burnley har startat Premier League-säsongen 2021/22 med två raka förluster. I premiären hade de Brighton på besök och då förlorade man med 2-1 här på Turf Moor. I omgång två väntade en tuffare uppgift, nämligen Liverpool på Anfield och även då blev det förlust, den gången med 2-0. I omgång tre ställs de nu mot Leeds och detta motstånd hade de det minst sagt tufft emot under fjolåret.

Leeds fick en tuff start på ligaspelet då de var först ut att gästa Manchester United på Old Trafford. 5-1 vann United med i premiären och därefter har Leeds haft Everton på besök i en match som slutade 2-2Elland Road. Detta gör att Leeds står på en poäng efter de två inledande matcherna, men nu har de chans på säsongens första seger och den tror jag de tar.

Som jag nämnde tidigare vann de mot Burnley borta med 4-0 i fjol och när Burnley gästade Leeds blev det 1-0 till hemmalaget. Det gör att Leeds har två raka segrar med 5-0 i målskillnad.

SPELTIPS
Leeds vill väldigt gärna ha säsongens första trepoängare och då jag håller dem högre än Burnley väljer jag att spela på just bortaseger med livlinan att vi får pengen tillbaka vid kryss och detta till oddset 1.68 hos Bethard .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip