Leicester reser till Burnley på söndagen.
Mitt speltips: Rak tvåa. Bortasegern spelas till 1.85 hos bet365 . Förstärkta odds inne på kupongen.

Burnley, med 2-0-7 senaste nio och fyra raka förluster, är ett av de sämsta lagen i ligan just nu. Gör få mål, skapar lite målchanser och den tidigare så starka defensiven läcker. Svårt att se en omedelbar förbättring eller en taktisk förändring av Dyche - lär bli samma gamla vanliga primitiva spel. Nedflyttningskandidat i min bok.

Frågetecken på Wood och Brady. Saknar Barnes och Gudmundsson sedan tidigare, så inte ett optimalt truppläge. Tänkbart lag:

Pope
Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor
Lennon, Westwood, Cork, Mcneil
Hendrick
Wood

Leicester är kanske inte lika bra nu som de var strax före jul. 1-7 mot Man City och Liverpool i två raka matcher samt en skada på viktige Ndidi har sårat laget. Föll rättvist hemma mot Southampton förra helgen. Nu har de dock fått en veckas vila och lite tid att förbereda sig för den här matchen. Tror det varit en oerhört viktig ledighet för spelare som Maddison, Vardy och Tielemans.

Är ett klart bättre lag än Burnley i grunden. Känslan är att mittbackarna (Evans och Söyuncu) är en perfekt duo att hantera Burnleys anfallsvapen. Tänkbart lag:

Schmeichel,
Pereira, Evans, Söyuncu, Chilwell
Choudhury
Ayoze Perez, Tielemans, Maddison, Barnes
Vardy

Är Leicter lika bra nu som tidigare den här säsongen?
Nej.
Är de tillräckligt bra för att slå Burnley?
Jag tror det.

Man United stod i samma odds att slå Burnley borta för ett par veckor sedan. Håller fortfarande Leicester ett snäpp högre än Oles gäng. Räknar med ett förbättrat Leicster jämfört med senast - då ska de ha bra chans.

2-0 till bortalaget?

Speltips: 2 - odds 1.85 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip