Burnley tar emot tabelltrean Leicester under söndagseftermiddagen.

Burnley har inte haft några bra veckor för det har blivit fyra raka förluster i ligan. Det gör att de bara har två poäng ner till nedflyttningsplats. Laget hade inte mycket att säga till om förra helgen mot Chelsea, utan hemmalaget tog en komfortabel ledningen med 3-0 i paus vilket också blev slutresultatet.

Leicester är också ett lag som det gör trögt för. Förlorade förra helgen hemma mot Southampton och spelet såg inte bra ut. De har offensiv kvalité som gärna utmanar och det leder i sin tur till att det blir många frisparkar till Leicester. Kommer ha mer boll än Burnley och kan tänka mig att Leicesters backlinje kommer stå högt vilket ökar chansen för att Burnley springer offside.

Burnley är ett lag som drar på sig många frisparkar. Har gått över den här linan i 5/6 senaste matcherna. Det var förra matchen mot Chelsea som det inte blev 13 eller fler för motståndarna. Det var mycket på grund av att den matchen var avgjord i halvlek. Med tanke på Leicesters form blir det här en jämn match där det kommer att att vara glöd i matchen till domaren blåser för sista gången.

Jag spelar Leicester över 12,5 frisparkar @1.72 hos bet365 med 3u.