Nytt år och nya matcher att kika på.

Jag väljer att spela Liverpool -1 asian hcp.
Det innebär vinst om Liverpool vinner med två mål eller fler.
Pengarna tillbaka om Pool vinner med axakt ett mål.
Förlust om Burnley tar poäng i matchen.

Burnley har gjort en formidabel höst och låg länge på en Champions League-plats. Men har nu vid det tuffa spelschemat börjat tappa poäng och har halkat ned på en sjundeplats. Är rätt övertygad om att man kommer bli omsprungna av både Leicester och Everton när serien är färdigspelad. Senaste hemmamatchen fick man en lektion av Spurs hur effektiva och skärpta man måste vara för att hålla sig högt uppe i tabellen. Det blev förlust med 3-0. Fick dock 2-2 på Old Trafford, och det är ju mer än godkänt. Men försvarsspelet såg långt ifrån felfritt ut. United kom till väldigt många lägen utan att spela någon vidare fotboll.

Liverpool har inte förlorat sedan 4-1 förlusten mot Spurs den 22 oktober. Har agerat på transfermarknaden och gjort det som var nödvändigt. Fått in en mittback som ska ge trygghet till defensiven. Anfallsspelet ser fortsatt grym ut och laget har gjort 14 mål senaste fyra matcherna. Klopp är den tränaren som gjort flest ändringar i startelvan men en spelare som Salah får nästan alltid starta även om han sedan oftast blir utbytt när han gjort några mål.

Liverpools offensiv kommer straffa Burnley och skulle bli förvånad om man inte gör minst två mål. Det handlar mer om att sätta försvaret för Liverpool och med tanke på att det är Burnley så tror jag man lyckas. Burnley är inget lag som sprutar in mål utan man lever mer på sin defensiv än offensiv. Det trot jag passar Liverpool utmärkt.

Jag spelar Liverpool -1 asian handicap @1.83 hos Bethard med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip