Liverpool gästar Burnley och detta på Turf Moor. Bortalaget är klasser bättre och att de lämnar med tre poäng samt att denna match erbjuder minimum åtta hörnor är taget till 1.52 hos Unibet via spelbyggaren.

Burnley är tabelljumbo i Premier League och har tre raka kryss i bagaget. De tog nyss en poäng hemma mot Manchester United där de mäktade med ett 1-1 resultat, men faktum är att United inte är något vidare. Burnley har totalt spelat in 14 poäng på 20 matcher och har en målskillnad på 17-28. Upp till "säker mark" har de i detta nu fyra poäng, men då ska vi också komma ihåg att de har två matcher färre spelade än Newcastle som är första lag ovanför degraderingsplats.

Liverpool är tabelltvåa och jakten på serieledande Manchester City rullar vidare. Just nu har tabelltvåan nio poäng upp till City, men då är det också 23 matcher på Liverpool och 24 på Manchester City. Under lördagen ställs City mot Norwich på bortaplan (den matchen är inte inräknad i denna statistik), men ingen räknar väl med att Norwich ska hjälpa Liverpool här, eller? Hur som helst, sist Burnley ställds mot Liverpool så var det på Anfield. Då vann Liverpool med 2-0 och totalt blev det tolv hörnor, 8-4 till hemmalaget.

Jag tror det blir något liknande här. Det vill säga en Liverpool-seger samt minimum åtta hörnor totalt.

SPELTIPS
Liverpool vinner matchen + över 7,5 hörnor till 1.52 hos Unibet via spelbyggaren.

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip