Man City reser till Burnley på tisdagen, vilket inleder PL:s mittveckoomgång.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål i matchen.
2.10 hos SpeedyBet , Bethard eller FastBet .

Båda lagen har gjort mål i 8/14 Citymatcher såhär långt den här säsongen. Med långtidsskadade Laporte borta fortsätter det så väldigt sårbart ut defensivt. Släppt in mål i fyra raka ligamatcher och tre raka CL-matcher. Har ju alltid mycket boll och kontroll på matcherna, men motståndarna tillåts skapa målchanser rätt lätt så fort de får ihop ett gäng passningar på offensiv planhalva.

Burnley är inte lätta att tas med på bortaplan. Alltid tunga med Wood, Barnes m.fl. och de fasta situationerna. Går sällan mållösa från sin egen hemmaplan. Lär vara fulla av revanschsug efter en rätt svag insats mot Crystal Palace i helgen.

Att Man City gör mål känns rätt självklart. Nu har de visserligen nollats en gång den här säsongen, men känslan är att det knappast kommer hända särskilt många gånger till - trots att Aguero saknas. Gabriel Jesus lär bli bättre och bättre när han får några starter på raken, de Bruyne är magisk och Sterling skapar alltid mycket.

Man City är såklart rättmätiga storfavoriter, men tror de kommer få slita för segern här och kan mycket väl se Burnley näta.

1-3?

This is the stats tab
This is the post tip